Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elen är så dyr så dyr



Elen är så dyr så dyr
Fast kostnaden är liten
Mindre än du nånsin tror
Från vattenfallseliten

5 öre per kilowatt
från vattenfalls eliten
med pålagor, frakt och skatt
blir plånboken din liten

Med % i tusental
Innan du får hit den
Kallas vinst potential
Men är ”taska rävabiten”

De har ingen skam som vi
Vattenfalls eliten
Då skulle de ej så ta i
Så pung blir söndersliten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO