Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer Josefsson




Här kommer Josefsson
Med den dyra elen
Här kommer josenfsson
Som vann på lotteri


För energibörsen
Är en stor och ful en
En slags rövarbörs
Och bara galleri

Man stänger av en vattengrav
Och kärnkraftverk
Och så har man höjt priset
I ett huj för dej


Här kommer Josefsson
Med den dyra elen
Här kommer josenfsson
Som vann på lotteri

Och inte blir de bättre
I denna buren
Med en VD vin namn
Øystein Løseth




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO