Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagar som fattas..


Nu kommer det nyheter
58 läkemedels bolag står utanför
nåt som alla säkert trodde
att alla dessa bolag borde vara med i

Nämligen ”Läkemedels försäkringen”
HUR kan det komma sej
I detta annars så tvingande och lagpåstridande land?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO