Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM rödgröna röran vinner så blir automatiskt livskvalten sänks


Bensinen ska bli dyrare


Bensinen ska bli dyrare
Säger man
Och avdragen då bättre
Säger man
Ok du kan åka till jobbet till samma pris


Men om man talar privat åkning
Som faktiskt är en del i
Livets normala sätt att umgås
Med andra
Och därmed välfärden för
Glesbygden speciellt
Så blir det bara dyrare

Man kapar livets höjdpunkter
Och välfärden med dessa beslut
Man sänker helt enkelt livs kvalitèn
Inte för de rika
Men för de fattiga….

Och detta samtidigt som affärer och bensinmackar
Läggs ner som aldrig förr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
läggs ner ja, hade en 2 km bort förut, nu har jag dryga milen...
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO