Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många verkar det som, vad köper man egentligen


En sjuk försäkring


Om man köper en privat
Sjukförsäkring
Så ”lovar man” att den ska ha
Vissa regler, villkor och åtaganden
Men för det första så
”räknar den med att den offentliga vården”
kan nyttjas i dagens form

Och de kan närsomhelst
Ensidigt utan att fråga dej
Förändra villkoren
Det är bara att se hur FOLKSAM
Ändrade pensionerna i höstas

Utan att fråga
Utan att någon fick chansen att säga nåt
Så skar man ner den med hälften
Ända tills, någon ifrågasatte det….
Rättare sagt, man sa ifrån
Med det enda som biter
MAN SLUTADE KÖPA PENSIONSFÖRSÄKRINGAR




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO