Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens två ankare!

Att i tystnaden få vila ut
är en underbar nåd
den största och bästa
och allra godaste själavård
det känns, som att få komma hem!

Bara få vila ut
till naturens ljud
inga tekniska dunk
med uttröttande enformiga slag
bara få vara, med sig själv
om det så bara blir ett tag!











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 08:24



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Vissa brukar sova midag jag sover ibland midnatt en halvtimme eller timme då jag översätter efteråt

det är värt liksom djup meditation en halv natts sömn

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-11

  Carola Bouvin
Ljuva är dessa stunder, man får ta vara på dom väl.
2010-05-11

  Lavinia Röd
Ja, här beskriver du verkligen en underbar känsla! Tänk vilken energi man kan hämta i tystnaden och naturen.
2010-05-11

  lodjuret/seglare VIP
Ja, eller så är man mer populärt, på G.
En underbar titel på en mer ordinär text.
Vissa uttryck gör mig lyrisk, medan andra...
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt