Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lång tid det tar



Man kan nog inte svara på frågan
Hur lång tid det tar
För att rota sej i tillvaron
Och hur jobbigt det är att byta
När det är dags
Och

”kommer man nånsin att rota sej igen”
är den jobbiga frågan…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO