Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man går vidare



Att gå vidare
När man går vidare
Betalar man priset
För att man lyckats bli lycklig
Eller i alla fall, passa in
Rötter rycks upp
Exponeras av solen
Av väder och vind

Sätts ofta ner i luckrad jord
Men det tar sitt tag att rota sej på nytt
I den nya jorden
Kan du ana smärtan hos växten
Liksom hos dej

Kan du förstå smärtan hos dej
Innan det händer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-05-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO