Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så långt.

så långt ingen kan se, finns du
så långt ingen har känslor, känns du
så långt ingen kan höra, hörs du
så långt ingen varit, är du




Fri vers av Linus_
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 13:14



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_