Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nycklarna

lyckan fann mig
likt läpparna flaskan för en alkoholist
under damm och sorg
ville ingen leta
i solsken och glädje
befann sig alla
ingen frågade statyerna
de sa ingenting
bleka och kalla stod de där
efter en tid som en låst dörr
hittade äntligen någon nycklarna
och för dig är jag som en bok
en bok utan lås




Fri vers av Linus_
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-11 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_