Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

Du får mig att inse i rätt stund
du får mig att ta beslut
du vrider och vänder på årstider
du vrider och vänder på livet
men vad är du ?
du är bara tiden




Fri vers av Linus_
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_