Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

som alkoholens påverkan gör med mig
gör du också med mig
jag känner lyckan
har jag empati, moral och samvete?
allt är för bra
men det kommer en dag imorgon också
det är inte värt det
jag har mitt
Jag har empati, moral och samvete?
stopp!
jag älskar henne
Vem är det jag älskar egentligen ?




Fri vers av Linus_
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-06 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_