Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömmer bort

vad gör man, när träden glömmer att fälla sina löv på hösten?
när löven sitter kvar, men dom är egentligen borta.
ingen ser dom, ingen känner dom, ingen.
när dom är bortglömda, under den mörka och kalla tiden.
men kanske märks dom, när det ljusa året kommer igen.




Fri vers av Linus_
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linus_
Linus_