Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän du behöver mig ju...

du är för långt bort, jag kan inte längre se dig..
din röst i telefonen är hård, och dina tankar och hjärta kan jag inte längre läsa..
min vän min älskade underbara vän du vet ju att jag finns här varför stänger du ute mig?

jag vaknar med smärta i bröstet och det gör så ont att se dig sån här... jag ser dig falla och för första gången i mitt liv kan jag inte ta emot dig för du låter mig inte sträcka ut min hand...

du sa att allt kommer ordna sig...varför sa du så om du visste hur det skulle bli?
förlåt mig min vän för att jag inte kan få komma in i din glänta hålla om dig när du mår dåligt och ta emot dig när du faller..

jag saknar dig... helvete vad jag saknar dig...




Fri vers av sweetLeah
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 14:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Vilken gripande text, man känner maktlösheten.Bra skrivet
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah