Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Turbulensen här slår alla tidigare rekord nu !


Extremliberal Invasion ?

Extremliberalerna
vill tillåta allt !
Fritt knark !
Fritt att utnyttja allt kommersiellt
Ingenting är heligt

Bidragssamhället förhånas
på de smås bekostnad
barn, fattiga, arbetslösa, missbrukare
dessa skall ÄNNU längre ner i skiten !

De maskerar sig väl
bakom "vetenskapliga fakta"
om knarkets "ofarlighet"
"Det är samhället som orsakar
knarkarnas problem , INTE knarket !"
"Det VIMLAR av " skötsamma knarkare" !"
Det märks inte ens att de knarkar !

Tro dem INTE !
De går Knarkmaffians ärenden !
Omedvetet eller medvetet, spelar INGEN roll !

2000-talets FARSOT :Extremliberalerna !

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Henricson
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 18:09



Bookmark and Share


    tehdog
ditt resonemang låter fullkomligt logiskt: om berusningsmedel legaliseras så kommer 1) barn, 2) fattiga, 3) arbetslösa och 4) missbrukare förpassas ännu längre ned i skiten.

Det blir således lätt att tolka det som att du inte är särskilt tillfreds med förhållandena för denna generaliseringskvartett just för stunden heller. Vad föreslår du - ett avvecklat informationssamhälle och förbud mot alkohol och mediciner? (som vi ju förstås handlar på Kronans droghandel:)

Jag är då bra nyfiken!
2010-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Politik kan aldrig göras levande. Den är dödfödd och förblir död.
2010-05-12

    ej medlem längre
Tja, "Frihet" är väl ungefär det fulaste ordet man kan använda i Sverige idag. I det goda folkhemmet finns visserligen inga styvbarn eller kelgrisar, men barn är vi likväl och inte myndiga medborgare...Dock glömmer man ibland att arbetarrörelsen en gång i tiden faktiskt startade som just en frihetsrörelse. Kanske är det dags att åter ta upp den traditionen och göra den levande.
2010-05-11

  aol
en stark sann text, man blir så förb.....
2010-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Peps.
2010-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Men de tillåter säkert inte att man kritiserar svensk invandringspolitik.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska