Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargöga.

Du har en kraft jag inte kan förstå mig på,
nu när jag har dig i mitt liv, låter jag dig inte gå.
Du förtrollar mig på ett sätt som ingen annan gör,
så fort du öppnar munnen hörs änglarnas kör.
Dina ögon, din läppar, formade av gud,
jag antar att du sändes via hans bud.

Du får mig att le, skratta och må riktigt bra,
hur ska jag kunna tacka dig varje dag?
Du har lätt för att visa känslor och empati,
det är precis så jag vill ha det, lugn och fri.
Dina ögon är levande, dom förmedlar liv
du skänker allt du har, du ger av din tid.

Ja niger för dig min älskade människa
tack för att jag får vara en del av ditt liv.
<3




Övriga genrer av secret2
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 20:15



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet - men jag saknar ändå de rätta orden ..... APPLÅD!
2010-05-23

  Aftonvännen
är det verkligen precis så?

det låter fantastiskt
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

secret2