Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

everything.

Så underbart det var att få andas ett tag,
släppa det som var ovesäntligt för att omfamna dig.
Vilken magi, önskningar som slog in.
Miljoner stjärnor regnade över oss i den kalla natten,
orden och skratten ekade över mount everst.
Tindrande ögon, sammanväxta känslor.
Livet snurrade runt som en karusell, insåg så mycket,
man måste inse vad som är viktigt.
Du är allt.




Övriga genrer av secret2
Läst 628 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 13:16



Bookmark and Share


  Roula O
fint fint!
2009-03-12

  Maria T
Milioner stjärnor regnade
över oss i den kalla natter.
Så underbart vackert
2009-02-11

  Eaglemountains VIP
Det kan vara skönt att hämta andan ibland, från allt som hopar sig, från det som kan kännas dystert. Och att få skratta och ha roligt .....
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

secret2