Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadad för livet .

Jag lovar att hålla låda, sitta still, vara som du vill.
Jag lovar att le,be och böna, allt för det sköna.

Ingen kommentar, inte ett knyst, jag ska vara helt tyst.
Kind och läppar, tassar och ben , liten och klen.

Tittar försynt, blundar en stund, knäar som en hund.
Inga tankar inga begrepp, strama åt och släpp .

Bönar och ber , svårt att gå ner, lyfter på läppen, jag ler.
Annorlunda känsla , svårt att nå ut, är det början eller slut.

Värdet inget alls , håller hårt , snara runt min hals.
Pulsen stiger , jag darrar , ner på knä, jag Niger.

Ensam hund, ledsen hund, tvingad hund , slagen hund.




Fri vers av secret2
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-21 23:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Här träffar Du rakt i hjärtat med Dina ord. Mycket rörd blir jag.
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

secret2