Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ME love ya.

Mitt i stormen i mitt rike, mötte jag denna man.
Han var speciell, men tro det eller ej, han var sann.
Med glädje kom han, gåendes efter en gata.
Jag stod och väntade ivrigt på att få börja prata.
Han log och sa " vet du vem jag är? ",
jag hade ingen aning, men jag visste jag var kär.
Ögon som ett medelhav, leendet som den vitaste snö,
allt var så dramatiskt, jag visste inte om jag skulle dö.
Han tog mig i handen och viskade i mitt öra,
allt som jag någonsin önskat att få höra.
Sen vände han och gick sin väg mot nyare tider,
och här står jag med gråten i halsen och lider....




Övriga genrer av secret2
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-10 21:23



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart formulerat, så vackert ..... så längtansfullt, men ändå så vemodig .....
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

secret2