Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner .

Jag ser dig , mer än vad du tror .
Göm dig inte , du andas min luft.
Ge mig liv , väck mig , stanna hos mig.

Likt den rebell du är , se mig , hör mig.
Jag vet, jag är en människokännare.
Energin runt mig, stimulerar ditt sinne.

Samla dina tankar , ge mig konkreta svar.
Få utlopp för dina känslor , jag står kvar.
Vi möts på halva vägen , det ordnar sig.




Fri vers av secret2
Läst 530 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-19 07:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!

2014-04-23

  bumerang
Oj, vad jag känner med din text.
Jag ville ha skrivit den själv.
Du har förmågan att verbalisera känslor.
Som är adekvata.
Tack!
2014-04-20

  Minkki VIP
egenartat - starkt i självkänsla, klarhet i språk. En wow-dikt om förtroende
2014-04-20

  axveronika
"vi möts på halva vägen"
vilken fin bild det är
2014-04-19

  Eaglemountains VIP
Starkt skrivet. Vädjan till någon man bryr sig om, om hörsammande, uppfattande och ömsesidig respekt.

Bokmärke.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

secret2