Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd

Jag vet att det känns svårt och hopplöst ,
Men jag kan hjälpa , bara du låter mig .
Sanningen och ovissheten ska inte blandas ,
Det man känner , känner man .

Håll ut , jag lovar att sinnet blir bättre,
Låt ingen döma dig, och framförallt inte du.
Alla är vi formade olika , men alla har ett värde.

Gör inget motstånd , blunda och njut,
Livet är så mycket mer än ångest och smärta.
Kanske för stunden att det känns ohanterbart.
Det blir bättre , be strong.




Fri vers av secret2
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-20 20:12



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Detta är så sanna ord "Låt ingen döma dig, och framförallt inte du."
Att framföralla inte döma sig själv.

"Alla är vi formade olika , men alla har ett värde" så är det, och vi kompletterar alla varandra.

Gillar denna dikt, som speglar det vi alla känner nu och då. Det som ingen utomstående kan se eller känna.

Det blir bättre .... om man låter det bli så i egen styrka.


2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

secret2