Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest



Ångest det är den totala kontaktlösheten. Ett djur, som försöker klamra sig fast vid sin burs stänger, som drar sig upp med dess hjälp, väntar sig värme av dem. Vart? Det finns ingen väg och ingen hör skriket. Cancern äter upp kroppen inifrån, långsamt pinande och lampan ger ingen tröst och även de väntade stegen injagar rasande skräck och klockans skrällande river hjärtat i bitar efter fem fasansfulla genomvakade timmar.
-78




Övriga genrer av rebecca d
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-11-11 12:59



Bookmark and Share


  Rachel Roth
sådana nätter vill man helst glömma med påminns bryskt av din text...dödsångestens grymma grepp och ensamheten i den stunden
2005-11-14

    Bodil Sandberg
Blir djupt tagen av detta...den ångest som du beskriver har jag ingen erfarenhet av men den rör mig in i mitt innersta....
2005-11-11

  Per Rydberg
Känslan du förmedlar hjälper mig att lite förstå det fruktansvärda du skriver om. Starkt!
2005-11-11

  himlens hemlighet VIP
du beskriver det väl...känns i hela kroppen!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d