Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten visa ur kvällens tankar


Ty du bad mig vända om...





Jag bär orden i mitt hjärta
som du skrev till mig en gång
all den längtan som du kände
blev en vacker kärlekssång

Jag bär visan uti själen
ty du bad mig vända om
där vi stod i aftonsolen
bland syren och äppelblom

Du gick ensam över nejden
med en tår uppå din kind
följde vägen ut mot havet
i en stilla sommarvind

Bs-05


















Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 607 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-03 20:16



Bookmark and Share


  Peppe11
oops den här har jag missat!!!
Det man inte vet om, saknar man inte, men denna har nog saknats mig en tid, ty nu känns allt lite bättre.
Sanslöst vackert Bodil, sanslös igenkänningsfaktor...
Kram P
2008-06-29

  Rublev
underbar och ljuvlig!
och vad fint du rimmar!

njuter, mmm...

”Jag bär orden i mitt hjärta
som du skrev till mig en gång
all den längtan som du kände
blev en vacker kärlekssång”
.
2006-01-06

  sol
åh så svenskt. GILLAR..bra melodi.
2006-01-04

  rebecca d
men alltså jag kan bara säga det en gång till: publicera!!!! så vakcert, så finstämd...och att du kan rimma på ett sånt vackert galant lätt sätt...
2006-01-03

  Jennnifer
Väldig vackert skrivet, bra beskrivet. Man ser hela scenen framför sig. Sorgligt, men ändå så vackert.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg