Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må din kärleks ljus




Må din kärleks ljus
välsigna
dina händers verk

må du våga
lägga
din sköra själ
i det du gör

må du alltid
vara närvarande
i ditt liv

Må ditt arbetes
helighet skänka
helande och bröd
i din tillvaro

Må källorna
inom dig
alltid flöda

Må du aldrig
förlora dig själv
i bortvänd
frånvaro

Må varje dags
gryning
ge dig
det ljus
du behöver

Må varje dags
afton
finna dig nöjd
med dagen
som gått

Må det stora
Ljuset
alltid
lysa din stig










Fri vers av Michaela Dutius
Läst 1039 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-10 11:18



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Michaela; detta är något av det vackraste jag läst!! För mig är den lika vacker som Den Helige Franciskus bön!!
Välsignad är du!
2008-07-26

    Margaretha Garp
Helt enkelt underbar!
2008-03-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert.

T ex dessa rader:

\"må du våga
lägga
din sköra själ
i det du gör

---

Må källorna
inom dig
alltid flöda\"
2008-03-11

  Connie
Du har tänt kärleken och vänskapens ljus, ger mig kraft!
2008-03-10

  Maria T
Ja, må det stora Ljuset alltid lysa.
Tack Michaela.
2008-03-10

  Marreb
Mycket tjusigt!
2008-03-10

  rebecca d
allt är fantastisk i denna dikt...visar din vackra själ!

speciellt:
må du våga
lägga
din sköra själ
i det du gör

må du alltid
vara närvarande
i ditt liv

bokmärkes!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius