Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på människan




Jag tror på människan
som längtar och kämpar
för att nå gemenskap
som vandrar branta stigar
för längtans skull.


Svårt att vänja sig vid ensamhet
svårt att vänja sig av med längtan

svårt att vara människa
med en omöjlig längtan

Svårt
att vandra övergiven




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 635 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-05 20:51



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Du är god!
Jag tror på goda människor.
Tack, känner dina ord i hjärtat.
2017-10-11

  Lars Hedlin
Så bra och fint!
2017-08-13

  Blått Norrsken VIP
Stark text om det svåra i livet . Om ensamhet och att finna gemenskap.
2017-08-09

  ~Leonardo~
Ja detta är en aspekt i hur det är att vara människa. Gemensamhet är viktigt för oss.
2017-08-06

    ej medlem längre
Det är tyvärr alltför många som har det så i våra dagar! Vi har blivit självupptagna och glömt dem som har det svårt.
2017-08-06

  Goraxy 89 Orion VIP
GILLAR TEXTEN MYCKET !!!
2017-08-06

  lodjuret/seglare VIP
Låter som om individen en elefant vore, på sin ensliga vandring mot kyrkogården, som Eva's saknad efter Tore, i dyster väntan på ålderdoms vården, kanske som levde hon på minnen, ett uppvaknande ej långt från elfte timmen.
2017-08-05

  Maria Sundelin VIP
Håller med dig
I ensamhet finns oro
Kramar
2017-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på Jesus.
Inte på människan.
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius