Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamt med ödmjukhetens skor






försiktigt trevande tar vi våra kliv framåt


varsamt med ödmjukhetens skor som bär


känner in känner efter så inget skadar


våra erfarenheter liknar varandras


våra känslor slår an på samma strängar


det vi skrattar åt så där hejdlöst som bara vi gör


smärtan som bedövar våra inre kan ej mer förgöra


vi har kommit fram nu



till det som är vi




Fri vers av sunnanvind
Läst 2395 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2007-10-21 10:34



Bookmark and Share


  aol
Underbart så fint skaldat i klivet framåt mot insikt,
2015-06-28

  Janne
En sån underbar dikt


"vi har kommit fram
nu till det som är vi"


Mvh


Själens krigare.
2010-12-01

  Anna*
Så starkt och viktigt med varsamhet och ömjukhetens skor när vi beträder hjärtat hos den vi älskar. Bokmärker
2010-04-03

  Kalle.O
Mycket vackert!
2008-11-05

  Bibbi VIP
En viktig målsättning.
Applåd!
2008-04-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och nära. Applåderar!
2008-01-21

  Thommy
Väldigt vackert skrivet, den här gillade jag.
2007-10-24

  Ronny Berk
som vore varsamma känslors trevande efter gemenskaps erfarenheter; finstämd poesi...ja...
2007-10-22

    ej medlem längre
Vackert skriver du om varsamma känslor!:)
2007-10-22

    Maria Malm
Hur viktig ödmjukheten är..för att komma fram till det man är..
2007-10-21

    wilja
härliga ord. och glädjande nog, igenkännande. beskrivning om att slutligen nå målet, insikten att det finns ett \"vi\", vägen dit kan vara självklar men också svårtillgänglig. hursomhelst befriande när det är ett ärligt och sant erkännande.
2007-10-21

    JJ VIP
Målet tycks va nåt...nu väntar ett svårt förvaltande skede...men klart ni klarar det! Mvh. JJ.
2007-10-21

  nettizen
trevande vandra och så småningom hitta hem.... vackrare än så blir det inte.
Mycket fint skrivet,vännen
2007-10-21

  devilsangel
Helt underbart skrivet! Oj...oj..oj...*bokmärker* och läser om och om igen...
2007-10-21

  Michaela Dutius
Härlig dikt som jag bokmärker- att komma fram till det som är jag - är det största av allt!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind