Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig käraste... Jag är fri!



Släpp mig nu

Jag har börjat flyga
Jag lever på egen hand

Inte från smulor från dig
Jag är befriad
från dina lockrop

Släpp mig nu

Jag är fri om du vågar se det
Fri att leva och att älska

Släpp mig käraste
Jag flyger!




Fri vers av sunnanvind
Läst 711 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-07 00:49



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Learning to fly, but i ain´t got wings. Coming down is the hardest thing
2016-08-02

  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2016-06-23

    snöö
Tycker om beslutsamheten och styrkan i orden. Vackert formulerat om det härliga och det svåra...
2016-05-10

  Heikki Hellman
Farväl bojor, välkommen frihet!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2016-05-08

    JJ VIP
Vist och vackert! En fin hoppfull dikt! Applåd! Mvh. JJ.
2016-05-07

  aol
Just en sån frihet är underbar
2016-05-07

  Niliboy
Det är roligt att flyga, särskilt när det är i poesin man svingar sig!
2016-05-07

  Gisela Nordell
härlig frihetskänsla, som en fågel som släpps ur sin bur och vingarna bär...mot nya djärva mål!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind