Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet



skulle vilja tala om livet
om när livet blir till ett utropstecken

men livet talar självt
gör sina egna tecken och berättar

( du är ensam)


det talar ensamhet, där trodd tvåsamhet, samhörighet
blev till ensamhet
( konstigt, jag trodde aldrig)

( du är ensam)

ja, jag är ensam,men ibland välkomnar jag
ibland undrar jag om det är bestående
livet som är ensamt

( du är ensam)

nej jag är inte ensam, bara känner mig ensam
jag har fyra juveler som älskar sin mamma
men den där stunden då man behöver en hand av styrka

då är jag ensam




Fri vers av sunnanvind
Läst 642 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-04 22:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Vackert, berörande. Tack.
2021-12-10

  salem
God bless those the four gems .
2018-04-23

  Lars Thorelli VIP
Man är alltid ensam under kläderna.
kärleken finns överallt.
sträck ut din hand.
Fint skrivet
2017-04-12

  LizaH VIP
Fin dikt, blev berörd, tack för det.
2016-10-02

  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2016-06-23

    JJ VIP
Jättefin dikt! Mvh. JJ.
2016-06-22

  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!
2016-05-08

  mike irow
en juvel att läsa ...glitter...
2016-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Själv är 'bäste dräng' sägs det. Själv eller ensam, gott om utrymme i en sådan text, till att tänka, känna.
2016-03-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind