Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägg dina funderingar i mina skulderblads fördjupningar

lägg dina funderingar i mina skulderblads fördjupningar
låt dom ligga där till jag bestämmer dom för att flyga ur
för när jag känner att tiden är mogen
låter jag dom flyga all världens väg
med orden

jo så är det

lägg dina funderingar i mina skulderblads fördjupningar
låt dom ligga och mogna tills ordet är färdigt att talas ut
och då du känner att att tiden är inne
säg till mig att göra mig redo att ruska på mig och säga

jo så är det




Fri vers av sunnanvind
Läst 553 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-01-23 23:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och känslosamt skaldat!
2016-06-23

  mike irow
känner igen...fin bild
och inte bara...vacker och inte bara..
bugar knä inför början,,,!!!!..tittel med
vill du mer...
eller räcker det?...
2016-03-18

  Hannadraken
Du har mognat i ditt skrivande! Länge sen jag läste dig nu. En fröjd. Frid!
2016-02-13

    JJ VIP
Jättefin styrka! Mvh. JJ.
2016-01-25

  lodjuret/seglare VIP
Det man kan sälja om denna text och hålla den till godo för är att den inte alls handlar om förrymda djur. Att den handlar om skulderblad istället och dess fördjupningar är skönt. Då vet man i alla fall.
2016-01-24

  Gisela Nordell
dikt med fin känsla, om eftertanke och tillit.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind