Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod



Det kräva mod
för att leva
med svårmodet


och det krävs mod
om än inte
övermod
att hantera
vemodet

utan att bli
modstulen




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 693 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-09 13:58



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så sant!!!
2017-06-12

  Anya VIP
Så sant. Känner igen mig i dina ord. Håller med till hundra procent. Det krävs sannerligen mod.
2017-05-23

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
Kramar
2017-05-09

  lodjuret/seglare VIP
Eller som kulen dagens lust, den som vädrats ut just, solens väl återkomst och ljuset, bladen å blommorna kring huset, vindens möjliga värme i var pust.
2017-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Det krävs mod för att trotsa modet (det från Paris)!

Det krävs mod för att erkänna svårmodet.
Alla förväntar sig att man ska svara ja på den löjliga standardfrågan: "Är det bra?"

Man är inte alltid in the m(o)od.
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius