Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att slänga ord...


Lätt
lätt att slänga
alltför lätt att slänga ord

ord som sårar
giver tårar
ord som ej i oss sår frön





Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP