Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SÅNT som det inte talas om


Sjuk översittare I



Det talas om ”mobbing och pennalism”
Och framförallt ”sexuella trakasserier”
Bland skådespelare
Efter en undersökning

Tänk om man skulle göra samma undersökning
Bland läkare
Eller rättare sagt
Bland de ”som råkar ut för”
Läkare…..

Tror nån, att nästan alla läkare
Är ihop med/gift eller skild
Med en sjuksköterska eller läkare
Men mest sjuksköterska

Det är nästan som bland filmkändisar
De har en ett tag, ser lyckliga ut
Tills de tröttnar, hittar ett yngre objekt
En ”mer nyutexaminerad”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO