Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett föredrag angående förhållanden



I ett föredrag angående förhållanden
Så talade föredragshållaren om att
”man kanske inte ska ha förhållande med
nån som man jobbar med”

Det började skruva sej ibland åhörarna
För…
Många av dom var gifta eller sambo
Med andra läkare men oftast med
Sjuksköterskor…

OCH det var en del i föredraget som inte
Direkt älskades av de lyssnande…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO