Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk översitteri III



”Syster Anna”
”Kallelse till överläkaren”


Ja vi ska ha lite samtal lilla vän
Om du gör mej glad då kan du få
Ett antal förmåner

Och du kommer upp i lön snabbare
Samt för befordring så snart det går
Det räcker med att du kommer in ibland
Och gör mej glad…
Vad säger du om det, lilla vän?
Det låter väl bra?

Du kan börja med att ta av dej….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 13:54



Bookmark and Share


  LassO
Bara för att stilla ev nyfikenhet, vittnesmål från en tjej som jobbade på sjukhus i Y län. Hon blev kallad till överläkaren med följande förslag. Hon tackade nej men andra fick förmåner.. 80 tal men tror nån att det ändrats? Tyvärr så var det ingen som filmade eller spelade in detta och lämnade till nån i 3:e statsmakten.... inte än....
2010-05-12

  LassO
Nej världen "tillhör inte männen" som du säger, men världen har en del män, och en del kvinnor, men troligen mest män, som tar sånt de inte få, gör saker man inte bör, en del talar t o m om att de kämpar emot men de gör det ändå.

Huvudproblemet är att rättsväsendet har, sina rötägg, inom polis, åklagar, advokat och domar hänseende som antingen inte blir dömda eller blir dömda och får behålla sina jobb... med sånt beteende så är "rättsväsendet" inte nåt som har med "rätt" att göra.

Sen finns det "små svin" som skiter i både lag, rätt, etik och moral, på andra ställen.. med. Läkare och överläkare verkar vara bland de värsta...
2010-05-12

  LovisaCecilia
Har suttit och börjat skriva på minst tio stycken komentarer. Är nog arg. De tre texterna gör mig mest förbannad. Tillhör världen verkligen männen i den utsträckningen?
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO