Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan Karin komma närmare



Kan Karin komma in
Kan Karin komma närmare
Så fin Karin är

”Tack Herrn” svarar hon

Kom närmare
Sådär
(nu tar han sin arm runt hennes höft
han klämmer på hennes stjärt och känner sej fram
hon försöker att diskret gå undan men han håller hårt)

SLUTA snälla herrn
Nästan snyftar hon
(Hans hand smeker hennes lår
Lyfter på kjolen och söker sej upp
Mellan benen…. Mot….)

Jag vill, sluta snälla, snyftar hon

Då ryter han
”Stå still kvinna, jag är rik, du jobbar åt mej
stå still och låt mej känna din kropp annars kan du
gå härifrån utan lön”

Han vräker henne över bordet, tvingar upp kjolen
Tvingar sej in i hennes kropp som helt och hållet
Skriker ifrån
Han är starkare och hon är rädd..
Rädd för att bli anklagad för nåt
För att få sparken
För att frun ska veta
Men kanske mest för att bli med barn

Han knullar henne hårt och skoningslöst
Drar inte ens ur sej och sprutar allt in i henne
Ligger kvar några sekunder, reser sej upp
Tar upp klockan och ser på den
Sen säger han:
”Tack Karin det var skönt och uppfriskande”
”jag tror frun vill ha hjälp nu”
”Själv har jag ett möte om en timme”
Säger han och torkar ”sin manlighet”
På en servett, ger henne den och säger
”du kan spara den som minne om du vill”

Hon, hon gråter hela dan
Försöker få ut allt och torka rent
”Tvätta bort förnedringen”

Hjärtat gråter resten av livet…



Hon spottar på hans grav när han dött…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO