Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER av kärlek än av hat



Kvinnohat
Av mäns våld…
Det finns
säkert mycket med

Men ändå
Jag tror även att vi män
De flesta av oss
Ger en massa kärlek

Jag tror att vi är fler som ger
Än som tar…

Jag tror att vi är fler män som älskar
Än som slår

Vi är fler som är måna om de ”våra”
Än som bara försöker utöva makt…

Vi är fler ”love-ianer”
Än ”talibaner”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du och alla andra fina män får visa hur det ska vara... och ni är fler som är kärleksfulla än som slår...
2010-05-30

  Anders Nordlander VIP
det är en viktig uppgift vi har att bevisa hur det ska vara!
2010-05-30

  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo och Du är en av dessa män som kostar på Dig att välja kärlek framför hat.

Lycklig den kvinna som har Dig till sin fötrogne.

Du kan ha en tuff yta men har ett hjärta av guld.

Du är guld värd att ha som vän.

Applåder i massor!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO