Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi byggde, sa han


Farsan och jag
Sa han

”Tänk när vi byggde Lidingöbron”
Som om det var bara de två

Han hade höga tankar om sej själv
Och talade om sina jobb
Som om han var den enda som var ”snickare”

så vi kallade hon helt enkelt
”Farsan och jag”
Och ibland med eftermälet
”när vi byggde Lidingöbron”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO