Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har visat sig att flera höga chefer på SÄPO brutit mot flera lagar som reglerar avlyssning . Men åtalen lades ned med motivationen : "Cheferna kände inte till lagarna !" OK, vi ska komma ihåg det, vi lär oss inga lagar så blir vi frikända ! Lätt so


"SÄPO - KRIMINELLA - SANT ! !"

SÄPO
Kör över rättssystemet

SÄPO
Garvar åt problemet

SÄPO
har inga dubier om det
de slipper ju undan

SÄPO
En härlig framtid väntar
Ops, en "olaglig internering"
"Ingen fara, vi visste inte om den lagen !"
Oj, en misshandel med tortyr !
"Vi visste inte att vi inte fick det !
Vi trodde vi fick göra VADSOMHELST
för "Rikets Säkerhet" !

SÄPO
Vi får lov att GRATULERA !
Ni får "köra" HUR ni VILL nu !
INGEN HINDRAR er, ni bara
hänvisar till "okunskap om lagen"
Vilket "Härligt Sverige" vi får !
Vad säger Reinfeldt och Sahlin ?

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-12 14:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Se upp för SÄPO", som punkbandet Massmedia sjöng.
2010-05-12

  aol
det är för djävligt, ja där ser man, bra Mats
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska