Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särbo passion




Kram
Hej
Kyss
Hej
Kram igen
Kyss igen
Lång

Saknat
Ja med
Saknat mer
Ja me

(sliter av kläder med högsta fart)
(snart är endast strumpor och överdel kvar)
VILD VILD VILD älskog
DJUP DJUP DJUP längtan uppfylles
KRAFT KRAFT KRAAAAAAFT

JAAAAAAAAAAAAAAA

Efteråt
Ligga bredvid, tittar i ögon
Hur mår du på riktigt
Bra nu med dej
Ok
Tid för kram

Kyss efter passionshyss är lugnare
Längre, mer beskedlig
Men den lovar….
Att det blir mer



Det bästa med att inte bo ihop
Är att träffas….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO