Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra fina vita blomma

Det är du lilla vitsippa som växer
rikligt överallt jusst nu du är vackrast
att se på där du står tar man hem
dig så blir du fort ledsen och vissnar
ner

Därför skådar jag med varmt hjärta
på dig fina vackra vita blomma som
står där som en vit brud med tärnorna
omkring dig står du är min favorit
vitsippa ibland alla vårblommor




Fri vers av Ann-christin
Läst 713 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-12 19:00



Bookmark and Share


  Anna*
Vitsippor är oskuldsfullt vackra och skira. Fin text
2010-05-30

  anits VIP
Vackra rader om den fina vitsippan
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin