Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår egen "poetiska rymdfarkost " : "Epitet - Raketen !" Vår kapten på denna raket :"The Glamorous Mr X !"


"EPITET- RAKETEN !"

Jag vill inte "snuttifiera" någon, han är bara så jävla bra ! Han räds inget, han säger precis vad han anser om alla de inskränkta, verklighetsfrämmande, neurotiska, sexfixerade, hatiska, självmordsbenägna, självgoda, aggressiva, frustrerade, apatiska, sinnessjuka,propagandistiska, komiska, tragikomiska, tragiska, patetiska, narkotiska, drogade, naiva, romantiska, verbala, analfabetiska, överlägsna, mästrande, diktatoriska, hånfulla, fulla, kluriga, luriga , drömska, fantasifulla, formaliserade, deformerade, liderliga, självständiga, osjälvständiga ,groteska, rabiata, envisa, stilistiska, "anti-allt-iska", skattefientliga, religiösa, ateistiska, "skatteälskande" , kärleksfulla, erotiska, homosexuella, asexuella,översexuella, "bara sexuella" , politiska, partipolitiska,apolitiska, anti-politiska, sadistiska, mordiska, dråpliga, gräsliga, roliga, oroliga, otroliga, muslimska, kristna, katolska, buddhistiska, hinduistiska, svarta, gula, röda, vita, bruna, demokratiska, antidemokratiska,ademokratiska, "alternativdemokratiska", ilskna,pilska,friska, sjuka, sinnesslöa, sura , söta, vackra, fula, smala, tjocka, långa ,kåta och korta MÄNNISKOR som finns här............

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 19:27



Bookmark and Share


    Linton
Tack! Det är få förunnat att få en så här lång text dedikerade till sig personligen.

~Linton-X
2010-05-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja, Thåström har ju uppmanat oss att säga som det är...
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska