Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som när ett barn kommer in till ett sjukhus



Som när ett barn kommer in till ett sjukhus
Och döms ut av sjukhusläkaren….
Eller läkarna med ”behandlingsbegränsning”

”Er son behöver en respirator men jag beviljar det inte
för han är för sjuk”
han har nämligen ”behandlingsbegränsning”

M a o så får han inte det
För att han har fått sin dom av läkarna redan
Kallat ”behandlingsbegränsning”

Nu är det tydligen redan så att
Läkarna, som är ett av de bidragande orsakerna till
Den ekonomiska krisen…. Inom sjukvården
Sitter och bestämmer begränsningar för
De som de ”anser inte ska få chansen”
Helt och hållet….
Bl a av ”ekonomiska skäl”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 11:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, och barn DÖR ju, nu , pga felaktiga sjukhusbehandlingar (förmodligen utförda av tröttkörda AT-läkare) och detta lär ha ökat i omfattning . Detta är ju, som jag ser det , "vållande till annans död" och, rätteligen, borde straffsatsen sättas därefter ! Tyvärr blir det, oftast, bara en s k erinran..........
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO