Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya ord som kommer av händelser och annat


Nya ord som kommer av händelser och annat men
HELT plötsligt
Så kan alla dom orden

Atomkraft
Atombomb
Napalm
Fri kärlek
Hippie
P-piller
Agent orange
Marijuana
Koloxid
Bälte
Krockkudde
Biltelefon
Krack
Mobiltelefon
Yuppienalle
AXE station
Tjernobyl
Becquerel
Statens Strålskydds Institut
Bogvisir
Gangbang
Dogging
Lehmans
JP Morgan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2010-05-13 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO