Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget eftersnack


Har ni hört dom som liksom säger saker
Och liksom själva bekräftar sina ord
Med ord ”mmm”
Eller ”jaaa”
Efter varje mening….

Typ
”Jag tyckte det var onödigt, mmm”
”jag så att de lyste, jaaa”
Som ett liksom ”hmmmande” som kommer
Som ett efterspel
Eller ska man kalla det, efter kommentar
”bekräftelse på eget påstående”
Är man sjuk eller har man bara problem
Med sitt självförtroende




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO