Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag står för min handsvett\"

Jag har aldrig varit så
\"Hej, jag står för min handsvett\" liksom

Inte så stark
att jag vågat stå för
mig själv och min röst

Och jag önskar att
alla jag ville alltid
kunde tycka om mig
men jag antar att det inte
blir så utan
andras hjälp och ord

Jag är inte så säker
på att jag skulle kunna
peta i näsan brutalt framför
vemsomhelst eller dig


Mitt hjärta gör ofta ont,
jag är inte längre glad

Men jag v i l l
(så jävla gärna)

m å b r a i d a g






Fri vers av oprivat
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-11-11 17:11



Bookmark and Share


    livräddaren
riktigt bra skrivet gumman!
2005-11-12

  Propella
En text full av önskningar, ömtålighet, ömsinthet. Superb.
2005-11-12

    vilsen
åå, vännen ! fint skrivet du ! jättemegabra, känner igen känslan så väl . . .
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat