Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagga av




Frågan är

Om man gör slut med en rökare


Lägger man av en rökare då med?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-05-13 14:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
LOL!
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO