Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon med en rökare




Host Host
Host Host Host Host
God morgon
God Host morgon Host

Läget idag
Host Host
Host Host Host Host

Jaha som vanligt då vad vill du ha
Hhheeeennn cigareeehhhhttt

Jaha ja som vanligt
(nickande) Host Host
Host Host Host Host




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO