Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla nyheter


Ska jag kalla pappa för pappa



Mamma
”Ska jag kalla pappa för pappa
Eller för gammelmorbror”
Frågar en pojke för mer
Än 100 år sedan

”För han är väl båda sakerna”
Säger han till sin mamma
”Bry dej inte om det” svarar hans mor
”En dag kanske alla känner till dej Adolf”
”Adolf Hitler”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Onkel Adi...
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO