Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla nyheter


Det ligger en yngling på järnvägstationens golv


Det ligger en yngling på järnvägstationens golv
I Wien
Han har misslyckats som konstnär
Han har misslyckats med allt
Han har inga pengar
Det enda han har är, hat

Han hatar judar framförallt
Och svär att hämnas
Och som en av få så kommer han att göra det
Och det inom ett antal år
Denna illaluktande individ
Hemlös och föraktad
Svär att hämnas för allt i världen
Han säger: ”det är min kamp”
”Mein Kampf”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-14 18:31



Bookmark and Share


  LassO
inte bara, galenskap och besvikelse efter 1 världskriget med.. Men läs "Mein Kampf" så får du om och om igen dessa hatiska judeanklagelser
2010-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Så det handlade bara om revanschism...Ja, inte alls omöjligt.
Hans far tryckte ju ned honom hela tiden.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO