Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla nyheter, 90 år c:a


Det står en korpral och skriker


Det står en korpral och skriker
Han har mustasch som Charlie Chaplin
Han verkar lite
Störd
Minst sagt
Men han skrattas åt
Där han står och leker ”statsman”

Snart skrattar man inte
Men han är lika störd som förr
Kanske eller troligen mer
Han är en produkt av incest
Hans mors morbror
Och hans far är samma man

Men han skriker och lever om
Så pass så att ett kuvat folk ser honom
Som räddningen
Så med armen till hälsning i luften
Till ett folk
Till en värld
Till ett krig
Så ställer han till krig
I en hel värld…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2010-05-15 16:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ur psykologisk synvinkel mycket intressant människa.
Betydligt mer intressant än Larz Gustafsson, en annan mustaschprydd idiot som folk här på poeter.se tror de vet allt om.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO